2 meisjes

Er waren eens…
2 jongens die een paar dagen op vakantie gingen naar Boedapest.
Ze wilden ook het nachtleven van Boedapest ontdekken. En dus dwaalden ze door de nog met Kerstverlichting getooide straten op zoek naar een leuke bar.
Tot ze plotseling werden aangesproken in het Engels door 2 prachtige meisjes die vroegen of ze een kaart hadden van Boedapest.
De jongens vonden het hele aardige meisjes en ze raakten aan de praat.
Maar het was koud en de meisjes vroegen aan ze of ze het leuk vonden om ergens samen wat te gaan drinken. Ach, waarom niet, dachten de jongens en dus gingen ze met z’n allen naar een leuke bar. Het was er erg gezellig.
De meisjes bestelden een Energy drankje, daarna volgde een Palinka en nog een rode drank. De jongens hielden het bij 4 bier. Het gekke was dat het leek alsof de meisjes niet zo’n dorst hadden want ze nipten aan de glaasjes en lieten de helft staan, maar dat bedachten de jongens later pas.
De jongens wilden de volgende dag op tijd opstaan want ze hadden maar een paar dagen om van Boedapest te genieten. En dus vroegen ze om de rekening.
Daar schrokken ze wel erg van. Het totale bedrag van alle consumpties bedroeg wel bijna Huf. 40.000,00! Dat vonden ze wel erg veel en ze werden boos op de bediende. Ze vroegen hem of hij het wel goed gedaan had. Maar deze liet hun de kaart zien. Daar stond toch echt op dat een aantal drankjes die de meisjes hadden besteld wel Huf. 6.000,00! per stuk kosten. Ze pakten nog een kaart maar ook daar stond hetzelfde op.
Ze vroegen aan de meisjes of ze nog geld hadden want ze wilden niet alles betalen, maar die hadden maar een heel klein beetje bij zich.
Even twijfelden ze nog maar toen ze achterom keken en twee hele grote brede mannen bij de deur zagen staan hebben ze de rekening toch maar zelf betaald.
Eenmaal buiten werden ze wat verderop weer aangesproken door 2 andere prachtige meisjes die vroegen of ze een kaart van Boedapest hadden maar daar trapten ze natuurlijk niet meer in.
Een sprookje? Nee, de realiteit van Boedapest.
U bent gewaarschuwd!

2 antwoorden naar “2 meisjes”

  1. Rob schreef:

    Hetzelfde meegemaakt.
    Die meiden werken voor die kroeg. Maffiabende. Wij konden pinnen via een pinautomaat in die tent, waarna we het geld ” zwart” overhandigden. 250 euro voor 2 wijn, 2 redbull, 4 palinka en 2 bier. Schooiers

  2. gerrit schreef:

    hahahhahhaha, deze jongens zijn er nog best goed vanaf gekomen qua kosten, er zijn vele mannen die er voor duizenden EURO in zijn gegaan, vraag maar eens aan de radioploeg van BNR. hahahha die gingen ook een biertje kopen., ook die hadden nog een soort geluk, maar ik ken gasten die helemaal leeg zijn gehaald. ja naiefiteit ten top.