6 antwoorden naar “Gastenboek”

 1. Hoi Vera & Fred,
  Net je laatste epistels gelezen. Wat kun je het allemaal mooi schrijven. Doe je daar nu lang over of ga je zitten en je begint te typen ? (Schud je het zo maar uit je mouw ?)
  Ben ik wel benieuwd naar. Hebben jullie al samen een huisje voor doordeweek(s) gevonden ?
  Ik hoop het maar.
  En hoe is het met je werk, Vera ?
  Met ons is alles o.k.
  Lieve groeten uit Almere. We hebben 10 cm sneeuw liggen. En het vriest overdag ook zo’n 5 gr.Wel koud hoor.
  XX Nelli.

 2. olaf schreef:

  War schön bei Euch. Wenn wir hoffentlich in 2 Jahren wieder nach Ro reisen, werden wir auf jeden Fall bei Euch übernachten. Danke für alles,
  Olaf

 3. Kick Wendt schreef:

  Zijn een week bij jullie geweest en hebben ons kostelijk geamuseerd. Gezellig koffie drinken en een spelletje ’s avonds. Voor het eerst druiven geplukt enk aar gemaakt voor de nieuwe wijn . Bedankt voor de leuke en gezellige tijd. Bep en kick

 4. Wout en Yolanda schreef:

  In centraal Hongarije, in de buurt van Kecskemet ligt camping Fantazia Tanya. Een beetje verstopt aan het eind van een onverharde weg van ca. 3km. Er zijn ongeveer 15 ruime plaatsen en altijd een mooie plek vrij. Als je aan komt rijden dan komen Fred en Vera je al tegemoet. Met een glimlach en een hulpvaardige hand. En dat houdt gedurende het hele verblijf niet meer op. Fred steekt graag de BBQ aan, of maakt echte Hongaarse Gulashsoep. Vera maakt de allerbeste walnootloie van het land. Een bezoek aan de poesta kan worden geregeld. Een ritje met de Trabant ook. Op een kwartiertje rijden is een moderne supermarkt. En voor een verfrissende “duik” is een zwembad op de camping. Tel bij die gastvrijheid ook het Hongaarse landklimaat op, dan hoeft het van ons niet beter. Tot volgend jaar?

 5. Sake en Frouke de Boer schreef:

  wat een heerlijke camping. En wat een hartelijke ontvangst. De camping ligt mooi tussen de velden. Totale rust. Enkel vogelgeluiden en wat kraaiende hanen in de verte. Aanrader!!

 6. Jeanne Brik schreef:

  Op doorreis naaf Griekenland hebben we drie nachten bij Fred en Vera gekampeerd. Wat een oase van rust en vriendelijkheid. Voor de liefhebbers ’s avonds de “verhalentafel’ bij de koffie. We hebben er echt van genoten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *