Overnachten

Wij bieden iedere gast graag een vrije eigen keuze op de wijze van overnachten. Ben je al helemaal bepakt en bezakt en heb je aan een mooi plekje met uitzicht op de zonsopkomst voldoende, of reis je licht en wil je op je bestemming van alle gemakken zijn voorzien?

Staanplaats
hangmatOp verschillende plekken op ons terrein kun je je caravan of tent opzetten. Op het grote veld vlakbij het zwembad, achterin dichtbij de druivengaard, schaduw of zon, met of zonder elektra. Geef je voorkeur op bij de reservering en we zullen proberen rekening te houden met je wensen. En misschien verander je toch weer als je eenmaal aankomt. De toilet en douche is dichtbij op het terrein.

Trekkershut
Herschaalde kopie van DSCN0371Wil je niets meenemen? Met maximaal 4 personen overdekt overnachten, maar het nog enigszins back-to-basic houden, huur dan de trekkershut. Er staat een stapelbed en een tweepersoons bedbank, een tafel met 4 stoelen, koelkast en een kookstel waar je je eigen kostje op kunt koken. Kookgerei, borden en glazen hebben we ook neergezet. Dekbedden en kussens zijn aanwezig. Eventueel linnengoed is te huur. Of neem je liever je eigen slaapzak mee om het campinggevoel te behouden?

Meer informatie over de tarieven vindt je op deze pagina.

16 juli 2013 | Reageren niet mogelijk