Voorzieningen

Onze camping is van allerlei moderne gemakken voorzien om je een heerlijke vakantie te bezorgen.

Zwembad

Sinds mei 2009 hebben we op ons terrein een heerlijk zwembad. Wanneer de temperatuur begint te stijgen is het heerlijk om je er in af te koelen. Voordat je het water in gaat kun je je af spoelen onder de open douche. Deze wordt gevoed met water uit de eigen bron en verwarmd door de zon.

Sanitair

In het bijgebouw bevindt zich het sanitair. Hier vind je twee douches, twee wc’s, een urinoir, wastafels en mogelijkheden voor de afwas. Ook kun je hier een chemisch toilet legen.

Ons sanitairontwerp is geïnspireerd door de kunstenaar Hundertwasser. Hij vond dat een toiletruimte niet saai hoeft te zijn en daar zijn wij het volkomen mee eens. Kom gerust eens kijken en oordeel zelf.

WiFi

Op vakantie zonder internet is soms niet meer weg te denken en dat begrijpen we. We bieden daarom gratis toegang tot het WiFi netwerk aan. Laat de familie weten hoe het weer is of stuur een foto van jezelf in het thermaalbad die je net hebt bezocht!

Het gebruik van WiFi is gratis, maar niet vrij toegankelijk. Als je je bij ons meldt krijg je het wachtwoord waarmee je op ons netwerk kunt inloggen. Door op je laptop of smartphone het juiste netwerk te selecteren kun je gebruik maken van de internetverbinding.